VÅRA TJÄNSTER

Vi jobbar nära våra kunder med god kommunikation. Vi löser dina behov.
Våra tjänster

Mark- och Anläggningsarbeten i Lycksele med omnejd: Din Pålitliga Partner för Varierande Projekt

Välkommen till vårt markarbetesföretag i Lycksele, där vi erbjuder en bred variation av anläggningsarbeten för både företag och privatpersoner. Med vår omfattande maskinpark och vårt erfarna team, är vi utrustade för att hantera en mängd olika projekt med skicklighet och effektivitet.

Våra Tjänster Inkluderar bland annat:

  • Anläggningsprojekt: Vi driver våra egna projekt och är specialiserade på att skapa robusta och hållbara anläggningar för alla typer av kunder.
  • Tomt- och grundarbeten: Från förberedelse av tomter till husgrunder, hanterar vi alla aspekter för att säkerställa en stabil och säker grund för din konstruktion.
  • Enskilda avlopp och avloppslösningar: Vår expertis inkluderar installation och underhåll av enskilda avloppssystem och vatten- och avloppsinfrastruktur, genomfört med precision och omsorg om miljön. Vi är även en auktoriserad FANN-partner.
  • Markstensläggning: Vi erbjuder professionell läggning av marksten, perfekt för gångvägar, uppfarter och uteplatser, med ett brett utbud av material och designalternativ.
  • Snöröjning: Med ett tiotal maskiner erbjuder vi effektiv snöröjning för både små och stora kunder. Allt ifrån bostadsrättsföreningar till trafikverket är beställare.

Varför Välja Oss?

  • Erfarenhet och expertis: Med års erfarenhet och en djup förståelse för mark- och anläggningsarbeten, kan vi garantera högkvalitativa resultat som uppfyller dina specifika krav.
  • Modern maskinpark: Vår flotta av moderna maskiner ger oss möjlighet att utföra arbete effektivt och säkert, vilket minskar driftstopp och ökar produktiviteten.
  • Personlig service: Vi tror på att bygga starka relationer med våra kunder. Vårt team arbetar nära dig genom hela projektet för att säkerställa att dina visioner blir verklighet.
  • Miljöansvar: Vi är engagerade i hållbara metoder och strävar efter att minimera miljöpåverkan i alla våra projekt.

För mer information om våra tjänster eller för att diskutera ditt nästa mark- eller anläggningsprojekt i Lycksele, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att förverkliga dina projekt med professionalism och expertis.

Kontakta oss

Funderingar? Känn dig fri att kontakta oss

Du är välkommen att höra av dig för en gratis offert eller för andra funderingar gällande våra tjänster.

Maila oss

info@fateknik.se

Visit office

Bergstigen 4, 921 45 Lycksele