FA Teknik se

ENTREPRENAD - AVLOPP-ANLÄGGNING

På maskinsidan har vi grävmaskiner i olika storlekar. Det finns även tillgång till hjullastare. Behöver ni något utöver så ordnar vi givetvis även detta. Vi är certifierade för att projektera och anlägga avlopp vilket krävs vid nyinstallationer sedan några år tillbaka. Vi är ett mindre företag som jobbar nära våra kunder med god kommunikation och nära relationer. Vi löser dina behov.

Hör av dig för vidare information.

Nyinstallation avlopp

Med nya lagar och regler följer certifiering för oss entreprenörer. Detta tycker vi är bra då kunden alltid ska kunna förvänta sig ett gott resultat och ett arbete som är utfört enligt gällande bestämmelser. Vi är givetvis certifierade för att utföra nyinstallationer med godkänd maskinpark enligt miljönormer.

Vi jobbar med dom flesta märken på marknaden, använder oss i stor utsträckning av biomoduler/kassetter dels för att det är platsbesparande samt att det är säkra hållbara lösningar.

Kundkontakt

Som ett mindre företag kan vi ha en god kontakt och en nära relation med våra kunder genom hela projektet. Vi har fötterna på jorden och stor erfarenhet av de flesta typer av jobb. Med oss kan du alltid känna dig trygg då kommunikation med kunden ligger högt på vår agenda. Som kund har du rätt att veta i vilken fas vi ligger.