FA Teknik se

Summering av 2021

Nu börjar det här året lida mot sitt slut och vi blickar tillbaka på ett bra år tillsammans med våra fantastiska medarbetare, företagen samt privatpersonerna som vi fått jobba med. Vi ser framemot ett nytt och utvecklande år tillsammans. 

Under 2021 har jobben med enskilda avlopp fortsatt rullat på i bra takt vilket vi är mycket nöjda över och har fått bra respons på. Vi fortsätter jobba med FANN blue teleskopbetäckning då vi själva är väldigt nöjd med den här produkten ock kunden kan förvänta sig en bra och diskret montering. Går du i tankarna om ett nytt avlopp så hjälper vi dig gärna, hör då av dig via telefon eller mail till oss. 

På krossningssidan flyter jobben på och vi har bra med material för att tillgodose våra kunder. Vi hjälper gärna till med både transporter och maskintjänster via vår fina maskinpark. 

Vi har under året välkomnat fler fordon till företaget där den senaste är vår Väghyvel som kom till oss nu i December.  Vi har också fler fordon som kan hjälpa till med snörröjning för företag samt privatpersoner, även här går det bra att ringa eller maila vid frågor eller prisuppgifter. 


God fortsättning och Gott nytt år önskar Anders och Fredrik med personal 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter